En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve tabanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılması gerekir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına icazet verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız nahiye gibi) ve size geliştirilmiş ve elan ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan eksiksiz bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın simultane insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son tabaka eleştiri bir öneme sahiptir.

Bu haberi beğendiyseniz, lütfen toplumsal iletişim araçları hesaplarınızda paylaşarak sevdiklerinizin Yangın Çıkış Kapısı bile haberdar olmasını katkısızlayabilirsiniz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet fiillemleri esnasında kullanıcılara resmî suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page